qusax_logo

Foto marketing

Bij Qusax foto marketing denken we in oplossingen. Dat is voor ons niet alleen een populaire uitspraak, wij werken graag met uitdagingen. Door onze ervaringen weten wij namelijk dat alles op het gebied van fotomarketing mogelijk is. Door uitgebreid met opdrachtgevers te spreken over de wensen en het doel, komen we samen tot een maatwerk oplossing passend bij de onderneming en de doelgroep.

Breed fotomarketing aanbod

We hebben een breed aanbod in fotomarketing met Instagram, Facebook, Twitter en Youtube, maar ook voor tastbare herinneringen. Wij blijven ons continue vernieuwen, wat ook wordt gevraagd van deze eigentijdse communicatie-uitingen. Het gebeurt niet zelden dat Qusax een nieuw middel inzet dat het beste aansluit bij de opdrachtgever en zijn klanten.

Inspiratie opdoen

Bekijk de oplossingen voor inspiratie. Zo zijn de mogelijkheden bij onder meer Green Screen eindeloos. Het groene scherm kan in beeld worden vervangen voor iedere gewenste locatie, van een subtropische eiland naar besneeuwde bergtoppen. Een professionele fotograaf legt de bezoekers vast. Deze achtergrond kan worden gebruikt bij foto’s of video’s. Een foto kan direct worden afgedrukt of online worden gedeeld, daarvoor zetten wij Instagram, Facebook of Twitter in. Een video wordt ge-upload op Youtube. Dit gaat geheel automatisch en daar is op de dag zelf geen omkijken meer naar. Een ander voorbeeld ter inspiratie is een combinatie met een vending machine. Dit apparaat trakteert op een lekkernij, bijvoorbeeld een ijsje of chocola, wanneer er een foto mee wordt gemaakt en online wordt gedeeld. Hierbij is het gebruik van een hashtag van belang. Het uiterlijk van de machine kan aangepast worden in iedere gewenste uitstraling. Neem contact met ons op en sta open voor deze unieke brainstorm.

Maak een keuze uit onze oplossingen :

Contact

Qusax
Laan van Ambacht 2B
2631 RJ Nootdorp
Tel : 015 – 20 10 480
e-mail : info@qusax.eu

Nieuwsbrief