qusax_logo

Wie is Qusax?

Wie is Qusax?

Qusax bestaat uit een jong team met brede kennis, doordat iedere medewerker zijn eigen specialisatie heeft. Wat ons bindt is creativiteit en interesse in digitale media. Wij ontwikkelen fotomarketing in combinatie met social media. Doordat deze kanalen zich blijven ontwikkelen, doen wij dat ook. Door onze ervaring weten wij dat alles mogelijk is met fotomarketing. Ieder voorwerp kan worden bedrukt in iedere gewenste kleur.

Doordat wij veel apparatuur in eigen huis hebben, zijn wij in staat tot snel handelen. Ook op korte termijn kunnen wij zorgen voor een passende oplossing. Goed luisteren, doorvragen en meedenken zorgen voor een passend product met het juiste resultaat. Met elkaar komen we tot een origineel eindresultaat dat tot in perfectie wordt uitgevoerd.

Rogier Visser, directeur Qusax:

„Mijn belangstelling voor techniek en fotografie komen goed tot zijn recht bij de fotomarketingoplossingen van Qusax. Door de werkervaring in deze sectoren ben bekend met de werkwijze en de mogelijkheden. Ik vind het leuk om verder te denken naast de bestaande middelen. Wat is er nog meer mogelijk? Mijn creativiteit komt uitstekend tot uiting tijdens een brainstorm met de klant. Het gebeurt vaak dat we een nieuw concept ontwikkelen. Met het team wordt dit tot een details uitgewerkt voor verrassend resultaat zowel bij de opdrachtgever als zijn doelgroep.”

Maak een keuze uit onze oplossingen :

Contact

Qusax
Laan van Ambacht 2B
2631 RJ Nootdorp
Tel : 015 – 20 10 480
e-mail : info@qusax.eu

Nieuwsbrief